lördag 10 april 2010

:)








In wet and in dry,
We are friends and I know why,
it's not because some of us have curls,

it's because we're the Converse Girls.

- Amanda Eide Wellbo

19 kommentarer:

  1. Vänta lite, jag bryr mig ju nästan... eller inte.
    Grattis du/ni har återigen bevisat att du/ni besitter en viss kvot som måste fyllas med onödig uppmärksamhet. Något som ni verkar vilja få ut från Internet genom att publicera ytterst tråkiga och ointeressanta, ja rentutav onödiga blogginlägg. Visst vissa av sakerna som publiceras är vettiga men dessa inlägg lyser allt för ofta med sin frånvaro.
    Hur känns det att alltid vilja ha massa meningslös uppmärksamhet av folk du/ni inte känner och antagligen aldrig kommer ens tala med?

    Faktumet att du misslyckas med att skriva en vettig grammatiskt korret mening är faktisk en aning ironiskt då du läser på IB, en av världens mest krävande gymnaisella utbildningar där all undervisning sker på, just det, _engelska_. Sen att du inte heller håller samma skrivsätt genom din text, det vill säga att du inte kontinuerligt använder dig utav sammansatta ord bör också noteras.

    Sen att du antyder att ni är vänner på grund av ett specifikt märke på skor bevisar att ni värderar materialism och till och med förespråkar det på en nivå som, åtminstånde Clurakins har kritiserat i tidigare inlägg på hennes blogg ( http://clurakins.blogspot.com/2010/02/jag-sitter-och-ser-pa-vinter-os-kan-ni.html ). Men detta hindrar ju inte er från att byta åsikter, bör dock noteras att denna typen av frekventa åsiktsbyten oftast sker bland individer som har en lägre ålder än eran nuvarande. Men ifall man studerar era blogginlägg så kan man bara anta att er mogenhet ligger på samma nivå som en individ som går i sjunde klass eller lägre.

    Anledningen till att jag publicerar exakt samma kommentar på alla tre inlägg som är mer eller mindre identiska är att ni lyckats med just det, publicera tre mer eller mindre identiska blogginlägg.

    SvaraRadera
  2. HAHAHAHAHA!
    Tack för morgonens underhållning :D

    SvaraRadera
  3. Så du väljer att inte kopiera de andra svaren som dykt upp på denna kommentaren?
    Det är interessant att se hur ni reagerar på att faktisk få kritik. Vissa svarar anonymt, du väljer att ta de på ett komiskt sätt och den tredje har inte svarat ännu. Kunde du inte lägga ner lite mer tid i ditt svar och faktiskt tillföra något till diskussionen?
    Du klarar varken att kontinuerligt skriva inlägg som är av någon högre kvalite och samma sak gäller dina kommentarer. Att du inte kan ta konstruktiv kritik på ett moget sätt, förstärker bara mina tidigare uttalanden om att din nivå av mogenhet motsvarar den av en sjunde-klassare.

    Är jag ensam om att se det ironiska i att den som faktiskt vid ett fåtal tillfällen faktiskt lyckats skrivit något av högre kvalite inte klarar av att kommentera annat är "HAHA[...]"?

    SvaraRadera
  4. HAHAHAHA igen!
    Jag kan inte bry mig mindre om vad du tycker faktiskt.

    SvaraRadera
  5. Jo, det kan du verkligen.
    Bemöter du all kritik såhär eller är det bara jag som får denna speciella behandlingen?

    SvaraRadera
  6. special treatment for special people ^^

    SvaraRadera
  7. *facepalm* du vet att special är något positivt på engelska va? xD Trevligt att du matar trollet när Clurakins ser ut att ha dödat det :) Kanske får läsa mer roligheter idag :D

    SvaraRadera
  8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  9. Det är ju väldigt smikrande att du anser att jag är "special". Kan inte säga att jag förväntade mig det svaret från någon av er. Tack så mycket!

    SvaraRadera
  10. så, vad jag vile säga var att jag tyker du är omogen ok är så utråkad att alt du gör är at komentera andras blogar!

    SvaraRadera
  11. Du gör det för uppenbart att du vill att jag ska fortsätta bråka med dig.
    Vill du att någon ska trolla ska du inte göra det så jävla uppenbart.

    Gör om gör rätt!

    SvaraRadera
  12. Faktiskt så bryr jag mig inte om vad du säger men något jag inte tycker om är när du håller på med mina vänner. Så snälla, sluta kommentera, man förstår att du irriterar dig på våra uppmärksamma inlägg, men du kan ju inte ändra dem, så varför kommenterar du egentligen? Bara frågar...

    SvaraRadera
  13. Du vill alltså att jag ska sluta att ge vissa av dina vänner komplimanger bara för att du inte får några?
    En fågel (Nja han liknar inte ens en fågel) viskade att till exempel Clurakins kännner sig "hedrad" över komplimangerna. Hur ironisk hon än må ha varit med den kommentaren så väljer jag att ignorera den ironi som man kanske skulle ta hänsyn till i detta fallet.
    Och som jag tidigare nämnt så försöker jag inte ändra på det ni skrivit, utan bara nämna att ni bör hålla personliga saker mellan er själva. Det är då att föredra att inlägg som detta hålls via e-post eller till exempel en icke-publik blogg. Vill även fråga vad som är så farligt att jag kommenterar, jag ger er kritik för att ni ska kunna förbättra era bloggar. Om det nu är så att ni inte vill ha kommentarer, varför har ni då inte stängt av den funktionen?

    SvaraRadera
  14. Moa det är mänskligt att fela. Ge dig! Ingen tjänar på att du märker ord, det ser bara sjukt komiskt ut ifall man tittar på alla de gramatiska sjut-sig-själv-i-foten som du gör på din blog...

    SvaraRadera
  15. Första gången han skrivit något vättigt! Ge idioten ett pris!

    SvaraRadera
  16. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  17. "Moa det är mänskligt att fela. Ge dig! Ingen tjänar på att du märker ord, det ser bara sjukt komiskt ut ifall man tittar på alla de gramatiska sjut-sig-själv-i-foten som du gör på din blog..."

    SvaraRadera